Početna Izbor Amaranthine – nakit pun emocija

Amaranthine – nakit pun emocija

1038
0

Odabir određenog nakita, neovisno birali sebi ili drugima, uvijek je bio poseban trenutak, jer kada dragoj osobi poklanjamo komad nakita, komuniciramo emocijama.

Za upoznavanje novih i uzbudljivih brendova na tržištu, boljeg trenutka od sezone darivanja nema i stoga – upoznajte Amaranthine, moderan unisex nakit, ručno izrađen od visokokvalitetnih svilenih i satenskih traka, poludragog / dragog kamenja te također ručno rađenih srebrnih i zlatnih elemenata.

Amaranthine je brend rođen u Hrvatskoj, zemlji prekrasne prirode, kreativnih i domišljatih ljudi te bogate povijesti i kulture koja se proteže kroz stoljeća. Upravo iz tog sadržajnog kulturnog konteksta i povijesne baštine Amaranthine crpi inspiraciju za nakit što je i vidljivo iz samog logotipa brenda, kao i izbora naziva, jer Amaranthine je riječ koja se prvi put pojavila u 17. stoljeću sa značenjem beskrajnog, trajnog i besmrtnog. Baš poput prave emocije.

Četiri linije, bezbroj emocija

Karakter i emociju koja vama ili vašim najdražima najviše odgovara možete potražiti na Amaranthine webshop stranici ili u ‘Take Me Home’ Croatian Design Shopu, u Tomićevoj 4 u Zagrebu, a birati možete između četiri osnovne linije: Boomerang, Amaranthine, Heritage i Black Line.

Boomerang

Narukvice s jednom ili dvije trake i srebrnim elementima te kopčom u obliku bumeranga. Boomerang je igra života. One prekrasne, tople emocije istinske ljubavi koje kad ih pustimo, uvijek nam se vraćaju.

Amaranthine

Narukvice s ručno rađenim srebrnim elementima i/ili poludragim kamenjem. Raznolikost elemenata čini nakit posebnim, a šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi, kopče i unikatna izrada čine svaku narukvicu jedinstvenom. Ne postoje dvije identične, baš kao što ne postoje ni dvije iste osobe.

Heritage

Narukvice sa zlatnim i srebrnim elementima kojima je nosivi dizajn element glagoljica i tradicionalni hrvatski nakit. Zahvaljujući botunu koji je nekada krasio mušku narodnu nošnju da bi se kasnije preselio na uši hrvatskih žena i odražavao njihovu zrelost za udaju, element tradicionalnog nakita hrvatske obale i otoka dobio je novu dimenziju i posao suvremen. U Amaranthine nakitu, bezvremenska ljepota i elegancije botuna nalazi nov, suvremen i uzbudljiv kontekst, nosiv u svakoj prilici.

Black line

Narukvice sa zlatnim elementima i poludragim/dragim kamenjem te narukvice sa srebrnim elementima veće mase i poludragim/dragim kamenjem. Kada srebro želimo spojiti sa zlatom…

Amaranthine nakit možete popratiti i na njihovoj Facebook i Instagram stranici.