Početna Događanja Advent u Maloj sceni

Advent u Maloj sceni

64
0

“Advent u Maloj sceni” već je postao svima znana tradicija. Spoj kazališne i božićne čarolije, uz divne predstave i posebno druženje sa Sv. Nikolom, odnosno Djedom Mrazom uvijek se očekivalo i ispunjavalo srca stotinama obitelji.

No, ove godine život se okrenuo i činilo se kao da će ovaj advent proći bez ove posebne tradicije. Ali, U Maloj Sceni pronašli su način, i iz stečenog iskustva tijekom prvog vala pandemije, organizirali su posebno adventsko-kazališno druženje u kojem će moći uživati svi, gdje god se nalazili!

Od 5.12. do 20.12. moći ćete uživati u 6 različitih predstava, uživo u kazalištu (sa smanjenim kapacitetom), ali i online! Sve predstave prenosit će se uživo, a zatim će biti dostupne i za naknadno gledanje do nedjelje u ponoć!

Na kraju svake predstave dolazi i Sv. Nikola ili Djed Mraz te će Vas pozdraviti, a moguće je i organizirati individualne pozdrave, poruke i/ili kratko online druženje s Djedom Mrazom!

Moguće je kupiti i posebnu adventsku pretplatu po cijeni od 140 kuna i pogledati 4 predstave tijekom prosinca uz pozdrave Sv. Nikole ili Djeda Mraza!

“Započinjemo predstavom “Priča o kotaču” u subotu 5.12. u 10 sati za djecu od 18 mjeseci naviše. U subotu popodne u 18, čeka Vas predstava “Sunce djever i Neva Nevičica” za djecu od 8 godina naviše (bez Sv. Nikole), a u nedjelju 6.12. u 10 sati naša najnovija predstava za djecu od 3 godine naviše – “Plačko” Kristine Gavran, za koju su ulaznice za gledanje uživo već rasprodane!”

Raspored svih predstava moguće je pronaći na našim web stranicama: www.mala-scena.hr

Sve predstave moguće je i organizirati za vrtićke skupine, razredne odjele ili pak za zaposlenike kompanija i njihove obitelji! Za više informacija slobodno nam se obratite na [email protected]

Redovna cijena ulaznice je 40 kuna, a rezervacije za gledanje online mogu se napraviti putem e-maila: [email protected] dok se rezervacije za gledanje uživo mogu izvršiti i putem naše stranice – www.mala-scena.hr

“Veselimo Vam se, vidimo se u kazalištu ili kod vas kod kuće!”