Početna Izbor 2CELLOS u rujni u Areni Zagreb

2CELLOS u rujni u Areni Zagreb

Nakon provedenih 10 godina kao 2CELLOS, izdanih 6 studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta i prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, duet Luka Šulić i HAUSER danas najavljuju svoj posljednji nastup u Zagrebu u sklopu svjetske turneje i objavljuju kako je 2022. posljednja godina u kojoj nastupaju kao 2CELLOS!

LUKA i HAUSER za nas će svirati 19. Rujna 2022. u Areni Zagreb

“Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2CELLOS postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu i dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložit ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, bit će snažni, bit će dirljivi i emotivni. Sve što možemo i znamo poklonit ćemo publici – i onda možemo “umiroviti” 2CELLOS. Jeste li spremi proslaviti to s nama?”

Zagreb se, prema odluci ovih virtuoza, našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje i to s razlogom. Naime, prema riječima slavnog dvojca “Tu smo sve počeli, tu želimo i završiti” Zagreb je postao zadnja europska destinacija na kojoj će zajedno zasvirati ovaj planetarno popularni duet. To je ujedno i prilika za sve fanove iz Hrvatske , ali i iz okolice, da zadnji put vide i čuju 2CELLOS uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom i emocijama kao niti jedna do sada.

Ulaznice u prodaji putem Eventim.hr sistema!

1 Komentar

Comments are closed.