Početna Novosti Do 15. ožujka traju prijave za EBEC Zagreb – Dane inženjera

Do 15. ožujka traju prijave za EBEC Zagreb – Dane inženjera

1172
0

Neprofitna studentska organizacija BEST Zagreb podsjeća da su prijave za EBEC Zagreb – Dane inženjera, koji se od 17. do 20. ožujka održavaju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, otvorene do nedjelje 15. ožujka i to do 23 sata. Prijave je moguće podnijeti putem linka http://www.best.hr/dani-inzenjera/

Dosta ti je štrebanja, bojiš se gdje ćeš se jednog dana zaposliti, hoćeš li se uopće zaposliti ili jednostavno želiš isprobati nešto novo i cool te pritom razviti svoje sposobnosti komunikacije, pobliže upoznati potencijalne poslodavce, natjecati se i dobiti priliku otputovati na drugu razinu natjecanja – i to sve besplatno? Udruga studenata tehničkih fakulteta BEST nudi rješenje!

Prijave na dva natjecanja

Ako si jedan od onih koji uvijek promišljaju nad problemima i s prijateljima rado rješavaju iste, onda je za tebe Case Study natjecanje (19. i 20. ožujka). Ako si ipak vještiji s rukama i raznim alatima te si kao mali od legića slagao čuda, Team Design (20. ožujka) je prava stvar za tebe i tvoju ekipu.

Pobjednički timovi iz oba natjecanja imat će priliku dokazati se na regionalnoj razini natjecanja koja je ove godine u Zagrebu i održava se u travnju. Pokažu li i tamo još jednom svoja umijeća i uspiju pobijediti, čeka ih sudjelovanje na najvećem studentskom inženjerskom natjecanju u Europi – EBEC Finalu u Portu (Portugal), s potpuno pokrivenim troškovima.

Trening pisanja životopisa

Vjeruješ da tvoj životopis može izgledati primamljivije i zanimljivije poslodavcima? Pridruži se na treninzima (18. ožujka) pisanja životopisa, ali i ostalima treninzima gdje možeš naučiti kako unaprijediti samog sebe i biti kompetitivniji na današnjem napučenom tržištu.

Osim toga, prvog dana – 17. ožujka na Company Dayu, u velikom predvorju FER-a, sudionici će imati priliku razgovarati s predstavnicima tvrtki koji su otvoreni za sva pitanja. Svoj će štand imati Ernst & Young, Erste & Steiermarkische Bank, INA, ABB, FINA, SPAN d.o.o te BEST Zagreb.

Detaljan raspored Dana inženjera moguće je pronaći na službenoj internetskoj stranici eventa.

BEST Zagreb

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, dio međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.