Početna ZG vodič Kultura (vodič) 14. Božićno izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, trudnice, djecu i roditelje

14. Božićno izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, trudnice, djecu i roditelje

714
0

danibeba_300x250Uskoro 14. Božićno izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, trudnice, djecu i roditelje na ovim prostorima: 22. – 24. 11. 2013. u Westgate Shopping City-u uz ambasadoricu sajma Doris Pinčić Rogoznica.

Sajam Dani beba, djece i trudnica najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe. Organizira se od 2007. godine u proljeće u Zagrebu i na jesen u Splitu, a od ove godine će i u predbožićno vrijeme, po drugi put u ovoj godini razveseliti kako roditelje i njihove bebe tako i trudnice tj. buduće roditelje. Ovo predbožićno izdanje sajma kao i proljetni Dani beba organizirat će se u najvećem shopping centru u Hrvatskoj, u Westgate-u.
Posjetiteljima je tako omogućen besplatan, natkriven parking, ugodan boravak, te besplatan ulaz na sajam.
Ambasadorica ovog predbožićnog izdanja je Doris Pinčić Rogoznica, koja je ujedno i zaštitno lice generalnog pokrovitelja sajma tvrtke Adax. Osim što Doris kao buduća mama i vesela trudnica krasi vizuale sajma Dani beba, djece i trudnica, bit će i voditeljica programa na centralnoj pozornici sajma te će s družit s najmlađim posjetiteljima, a predstaviti će i svoj zabavno edukativni centar Kupid, kojeg vodi s Robertom Kurbašom. O detaljima i točnom rasporedu kada će Doris biti na sajmu saznajte nekoliko dana prije sajma na službenim web stranicama: www.danibeba.com, gdje će biti objavljen program sajma.
Sajam Dani beba u Westgate-u posjeti u prosjeku preko 70.000 posjetitelja te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.
U ugodnom interijeru posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj, koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Ovdje navodimo samo neke koje su ujedno i sponzori sajma: Adax, Carriwell, Chicco, Emporium, Lego igraonica Kockica, Magic Baby, Nestle, Podravka, Vindija, Violeta. Uz već navedene tvrtke na sajmu će se predstaviti i mnoge druge specijalizirane tvrtke i poznati brendovi.
Ovaj specijalizirani sajam za djecu, bebe, trudnice i roditelje omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude što je vrlo bitno u današnjim recesijskim vremenima. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima.

Foto: PRESS
Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupiti brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.
Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će osim u programu sajma pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world-u, te u Lego igraonici Kockici.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem službene facebook (http://www.facebook.com/Dani.beba) i internetske stranice (www.danibeba.com).

Od ove godine je uveden i digitalni, multimedijalni magazin sajma koji se osim na osobna računala može spremiti i pregledavati na smart telefonima i tabletima. Digitalni magazin će besplatno biti dostupan na službenim internetskim stranicama i nakon sajma, te će korisne informacije i članci biti dostupni svima.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.