Početna Događanja Tjedan pred nama prepun je književnih događanja za sve knjigoljupce u Zagrebu

Tjedan pred nama prepun je književnih događanja za sve knjigoljupce u Zagrebu

694
0

U utorak 12. prosinca u 19h sati posjetite knjižaru Znanje u hotelu Dubrovnik gdje se održava promocija knjige „Biljke koje njeguju“ Kornelije Benyovsky Šoštarić. Ovo je nova knjiga popularne televizijske vrtlarice u kojoj ćete pronaći više od 50 recepata koji će vam omogućiti da sami kod kuće s lakoćom izradite pripravke za njegu tijela i kose uz koje ćete zablistati i osjećati se bolje. Autorica će neke od recepata prikazati i na samoj promociji, a razgovor s njom će voditi Branko Matijašević, guru za kulturu.

U srijedu 13. prosinca na istome mjestu, ali u 18h možete se susresti s Antom Tomićem, koji će potpisivati svoju novu knjigu „Pogledaj što je mačka donijela“, upravo pristiglu na police knjižara. U ovo zbirci priča Tomić nas ponovno nas suočava sa svijetom oko nas, ublažavajući ga svojim britkim humorom, ali i soundtrackom vrhunske glazbe koji uključuje glazbenike poput Springsteena i Dylana.

Subota 16. prosinca donosi nam nekoliko događanja pa je bolje da odmah ostavite otvoren raspored. U 10h se u knjižari Znanje možete priključiti ilustratorici Dragici Banić na radionici povodom njezine nove bojanke za odrasle „Božićna čarolija“. Radionicu osim njezinog izdavača 24 sata podržavaju i Eurocom i Koh-i-Noor, koji su osigurali materijale za sve pristigle kreativce.

U 12h na istome mjestu održava se promocija nove knjige Rosie Kugli „Kako preskočiti Božić“. Radi se o kolumnama koje je zadnjih nekoliko godina autorica pisala na webu, a za koju posebno naglašava da se ne radi o knjizi za samopomoć. Rosie Kugli autorica je brojnih ljubavnih romana, te dobitnica nekoliko književnih nagrada, a hoće li nas nakon dvije knjige kolumni počastiti napokon i s novim romanom, saznajte na ovome druženju.

Da u cijeloj ovoj priči najmlađi ne bi ostali zakinuti pobrinula se Gradionica, koja ponovno u suradnji s knjižarom Znanje organizira radionicu za djecu od 7 do 10 godina u 16h. Zbog ograničenog prostora potrebno je prijaviti klince na Facebooku Znanja.

U sličnome tonu knjižara Znanje nastavlja i tijekom predblagdanskog tjedna, a tada će joj se pridružiti i naš She.hr. U kojem obliku, saznat ćete uskoro.