Početna Događanja Tvornica Djeda Božićnjaka: Pravo mjesto za blagdanske uspomene

Tvornica Djeda Božićnjaka: Pravo mjesto za blagdanske uspomene

288
0

Ove godine jedina kuća u koju Krampus neće doći je Tvornica Djeda Božićnjaka, a za Svetog Nikolu ćemo vidjeti još…

Adventsko Fuliranje ove godine ugošćuje podružnicu Tvornice Djeda Božićnjaka, a punih mjesec dana će Djed Božićnjak, Baka Pahulja i vilenjaci uveseljavati djecu. Jedina je to kućica iz koje će baš svako dijete izaći s poklonom.

Najbolji pokloni su oni koji sami napravimo. Zato će djeca na našoj kreativnoj radionici, uz educirane animatore, izrađivati poklone za sebe, svoje roditelje, brace i seke i ostale u četrdesetak kvadrata grijanog prostora koji izgleda baš poput toplog, blagdanski ukrašenog doma.

Naglasak je na edukativnoj, interaktivnoj, a prije svega zabavnoj  predstavi Božićna bajka, koju je do sada vidjelo više od stotinu djece. Dok se djeca zabavljaju, uče i igraju se pod budnim okom animatora, roditelji imaju sat vremena za opustiti se na nikad bogatijem Fuliranju.

Svi se volimo fotografirati, tako u Tvornici Djeda Božićnjaka, i mali i veliki mogu sjesti Djedici u krilo i prišapnuti mu želju, tko zna… Možda upravo ta želja osvane kao poklon ispod bora… A fotografije nosite doma za dugo sjećanje na zabavne trenutke s Djedicom.

Djedica se pobrinuo i da odrasli dobiju poklone pa je dogovorio s Offertissimom i Prima Commercem poklon bonove i vouchere s popustima, a Quick milk čarobne slamke s okusima čokolade, vanilije i kave će oduševiti svačije nepce.

Više informacija o rasporedu predstava potražite na Facebook stranici Tvornica Djeda Božićnjaka.

HO HO HO