Početna Događanja „Ovo je TVOJA utrka!“ – 11. izdanje Kros utrke Volim trčanje

„Ovo je TVOJA utrka!“ – 11. izdanje Kros utrke Volim trčanje

283
0

Zagrebačka Kros utrka trči svoje 11. izdanje i u svoju trkačku obitelj poziva više od 1500 velikih i malih trkačica i trkača.

Kros utrka Volim trčanje najavljuje svoje 11. izdanje koje će se održati u nedjelju 10. lipnja na savskom nasipu kod Boćarskog doma na Prisavlju u Zagrebu. Sada već kultna utrka, svake godine okuplja sve veći broj sudionika jer baš svatko može odabrati za sebe idealnu stazu:

  • Dječje utrke – 50, 200, 500 i 800 metara
  • Utrke odrasli – 2, 5, 11 i 15 kilometara

Prijave za utrke su otvorene na www.volim.trcanje.hr, a startnina za odrasle iznosi 80 kuna. Sudjelovanje na dječjim utrkama je besplatno!

„Kako bismo promovirali rekreativno trčanje kod odraslih, ali i upoznali mlađe generacije s ljepotom ovog sporta, nastala je prije 11 godina Kros utrka Volim trčanje. S vremenom je upravo ova utrka na zagrebačkom savskom nasipu postala “obiteljska” i to iz dva važna razloga. Prvi je zato što na njoj mogu sudjelovati baš sve generacije, a drugi je razlog zato što jednom kada dođete na utrku uvijek joj se vraćate i postajete dio velike trkače obitelji. Vaše medalje i rekordi su i naši, svaki istrčani metar i kilometar je ogroman uspjeh, a osmijeh kada prođete cilj razlog je zašto nastavljamo organizirati ovo događanje.“ – izjavio je Nedeljko Vareškić, organizator utrke i predsjednik udruge Aktivan život.

Za sve one koji vole ono što ova utrka donosi – druženje, medalju, uspjeh, stazu, navijanje i još mnogo toga, ovo je VAŠA utrka!

Pratite nas na www.volim.trcanje.hr i Facebook stranici www.fb.com/volim.trcanje