Početna Događanja Rezervirajte nedjelju za druženje s Djeda Mrazom u Arkadiji

  Rezervirajte nedjelju za druženje s Djeda Mrazom u Arkadiji

  626
  0

  Početkom prosinca započela je specijalna božićna priča Božićna čarolija u knjižari Arkadija na Trgu bana Jelačića. Posebno mističan i bajkovit svijet Božićne čarolije traje cijeli mjesec, a ova nedjelja rezervirana je za pričanje priča o Djeda Mrazu, topli kakao, snijeg, slatkiše te posjet pravog Djeda Mraza.

  Vrijeme je čarolija, a ona najljepša održava se u Arkadiji. Božićna čarolija ove nedjelje, u 17 sati, svim posjetiteljima daruje posljednju blagdansku pričaonicu bajki i priča najmlađima. Priče o Djeda Mrazu pričat će dugogodišnja urednica Modre laste i urednica u Školskoj knjizi Željka Horvat-Vukelja, koja je prošle subote oduševila mališane s Orašarom. Klinci i klineze imati će priliku zaželjet želju kod pravog Djeda Mraza, slikati se s njim te fotografiju ponjeti doma. Osim čitanja priča očekuju ih i kakao i kolačići, a svi koji su došli poslušati priče i zeželjeti želju, doma će otići i s prigodnim darom. U obilju naslova i uz prigodne popuste roditelji će zasigurno pronaći idealan dar za sebe i svoje najdraže, a ljubazno osoblje Arkadije besplatno će zamatati darove ukrasnim papirom.

  Božićna čarolija u Arkadiji manifestacija je kojom Školska knjiga u godini 65. obljetnice svojeg postojanja povezuje knjige, vizualnu umjetnost i blagdane. Cijela priča započela je posebno dizajniranim izlozima koje potpisuje mladi umjetnik Mario Miše, inače zapaženi suradnik najprestižnijih svjetskih brendova. Miše je u izlozima knjižare Arkadija oživio scene iz svijeta poznatih bajki te osmislio bajkovito uređeni ambijent knjižare.

  Djed Mraz u Arkadiji

  Uživanje u pravom božićnom ugođaju, kušanje zimskih slatkiša i slikanje sa Djedom Mrazom poseban je doživljaj za sve ljubitelje knjiga i blagdanskih radosti. Dođite u nedjelju, 20. prosinca u 17 sati u najveću i najljepšu knjižaru na glavnom zagrebačkom trgu i uživajte u Blagdanskoj čaroliji!