Početna Koncerti Maja Bajamić live at Big Mamma pub

Maja Bajamić live at Big Mamma pub

1346
0
Big Mamma pub poseban je pub. Mnoge generacije su voljele Big Mammu koja je za njih uvijek imala razumijevanja. Ovo mjesto se voli od prvog dana i zato novo ruho za cilj ima buđenje osjećaja kao kod kuće. Dizajnirali smo jedinstveno okruženje koje će vremenom biti ispunjeno detaljima i duhom.
U pubu Big Mamma možete pronaći iskrenu i toplu atmosferu, koja budi zadovoljstvo u vama. Možete popiti pivo s prijateljima ili kolegama, nakon uspješnog radnog dana ili kliznuti petkom ranije s posla i pozdraviti njegovo veličanstvo, razdoblje bez stresa – vikend!
Dobra zabava uvijek traži i dobru klopu. U kuhinji glavnu riječ vodi Big Mamma, koja ništa ne prepušta slučaju, zato jela s njenim pečatom oduševljavaju nepca svih generacija. Odlična pub ponuda jela i izvrsno pivo: to su osnovni elementi za pub koji poštuje sebe. U Big Mamma pubu, možete provesti svoje posebno osmišljene večeri, organizirati večere za poslovne partnere i kolege, a rođendani, koktel prijemi i razne obljetnice su nam posebna strast pri organizaciji.

Povratak vrhunske glazbe u Big Mamma pub obilježit će nastup Maje Bajamić u petak, 8.6. od 20:00 sati.

Kako bi tulum bio nezaboravan, Big Mamma je osigurala 30% popusta na cijeli asortiman pića. Okejej, sad moraš priznati kako je Big Mamma naprosto sjajna!

Po pitanju dres koda nemamo ti što puno za reći, osim neka se dopadne BMammimmi.

Rezerviraj svoje mjesto na
e-mail: bigmammaamma.hr