Početna Izbor Kondicijski trener nogometnog kluba Juventus otkriva tajnu vrhunske forme svojih igrača

Kondicijski trener nogometnog kluba Juventus otkriva tajnu vrhunske forme svojih igrača

414
0

Kondicijski trener prve momčadi nogometnog kluba Juventus, Duccio Ferrari Bravo gost je 17. međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša koja će se u petak 22. i subotu 23. veljače održati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Rođeni talijan koji iza sebe ima zavidnu karijeru u jednom od najboljih europskih klubova, u Zagrebu će govoriti o svom jedanaestogodišnjem sportskom putu u Juventusu i metodama treninga snage njegovih igrača.

Talijanskom stručnjaku pridružit će se škotski video analitičar Mark Rochon koji je će na konferenciji podijeliti iskustvo samostalnog analitičara Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji koje je svakako jedno od najvažnijih iskustava u njegovoj karijeri. Rochon je vrlo cijenjen član stožera Hrvatske nogometne reprezentacije, a povjerenje izbornika Zlatka Dalića zaslužio je još tijekom njihove suradnje u najjačem klubu Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al Ainu.

DUCCIO FERRARI BRAVO

Svoja iskustva podijelit će i kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije Luka Milanović koji će govoriti o kondicijskoj pripremi momčadi za turnirski sustav natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Tu je i kondicijski trener srpske nogometne reprezentacije Marko Stojanović koji će se također osvrnuti na pripreme reprezenatcije za Svjetsko prvenstvo te član medicinskog tima hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević koji će otkriti medicinske izazove proteklog svjetskog prvenstva u Rusiji.

Uz predavanja cijenjenih domaćih i stranih stručnjaka, ove godine očekuje nas i zanimljivi panel na temu sportske dugovječnosti u kojem će sudjelovati Dario Šimić, Mirko Filipović, Zoran Primorac i Dubravko Šimenc, a čiji je sportski put idealan upravo za ovu tematiku.

Međunarodna konferencija Kondicijska priprema sportaša u proteklih 17. godina svojom je kvalitetom zasluženo zauzela mjesto među najprestižnijim sportskim konferencijama u europi, a svake godine iznjedri nove važne zaključke i viziju još uspješnijeg profesionalnog sporta i kondicijske pripreme sportaša.

Sedamnaesto izdanje Kondicijske pripreme sportaša održava se u organizaciji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Udruge kondicijskih trenera Hrvatske.