Početna Izbor Iz Zagreba u Bollywood!

Iz Zagreba u Bollywood!

376
0

Air France-KLM i Jet Airways potpisali su ugovor o proširenju zajedničke ponude i ostvarenje još bolje povezanosti sa Indijom. Indijska kompanija je po  prvi puta započela suradnju s Air France i KLM-om još 2014., da bi krajem studenoga 2017. zajedno proširili svoju ponudu na gradove Mumbai/Bombay, Delhi, Bangalore and Chennai.

Jean-Marc Janaillac, predsjednik Uprave France-KLM izjavio je: “Povezivanje Indije i Europe nam je postalo izuzetno važno i na to se želimo dugoročno fokusirati. S više od 1,200,000 putnika koji putuju na relacijama između Indije i Europe, od kojih polovica nastavlja u Sjevernu Ameriku, mi želimo stvoriti personalizirane ponude koje odgovaraju potrebama današnjih putnika, uslugom, cijenom i kvalitetom.“.

Naresh Goyal, predsjednik Uprave Jet Airwaysa, izjavio je da nakon 25 godina Jet Airwaysa i 70 godina prisutnosti Air Francea u Indiji ovaj ugovor predstavlja iskorak u smjeru pružanja još kvalitetnije usluge putnicima te veći izbor destinacija.

Jet Airways, Air France i KLM  nude letove u 44 grada u  Indiji te 106 destinacija po Europi.

Ponuda iz Zagreba:

  • Stimulirajte svoja osjetila čarima Bollywooda i provedite nezaboravno putovanje u Mumbai/Bombayu. Cijena povratne karte s uključenim pristojbama od 3.955,00 kn.
  • Želite li vidjeti čuveni Taj Mahal i Lotosov hram te uživati u gradu koji nikada ne spava – posjetite New Delhi po cijeni povratne karte s uključenim pristojbama od 4.163,00 kn.
  • Ili želite vidjeti kako izgleda Sicilijanska dolina Indije- Bangalore, cijena povratne karte s uključenim pristojbama iznosi 4.080, kn.

Letovi Air Francea iz Zagreba za Indiju idu preko pariškog aerodroma Charles de Gaulle, a KLM-ovi preko Amsterdama (Schiphol).

Air France, KLM i Jet Airways letovi na relacijama Europa and Indija 2017/18 zimska sezona

Air France, KLM and Jet Airways imaju 64 tjedna leta na relaciji  Paris-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol hubovi i 4 destinacije u Indiji – Delhi, Mumbai, Bangalore and Chennai.

S pariškog aerodroma Charles de Gaulle, Air France i Jet Airways nude 33 leta za Bangalore, Delhi, Mumbai i Chennai, a Jet Airways and KLM lete 31 puta tjedno iz Amsterdama(Schiphol) u Delhi, Mumbai and Bangalore.