Početna Izbor Igrači Dinama u Padel.hr centru

Igrači Dinama u Padel.hr centru

536
0

Povodom Europskog dana sporta Padel.hr organizirao je promotivno druženje s igračima GNK Dinamo koji su zaigrali padel s posjetiteljima centra i predstavnicima medija ali i međusobno odmjerili snage. Modre je predvodio iskusni ljubitelj padela Arijan Ademi koji je svojim suigračima Filipu Benkoviću, Nikoli Mori i Daniju Olmu pokazao poteze i pravila padela, sporta koji odlikuje jednostavnošću i dinamikom.

Padel.hr centar smjestio se u 10 paviljonu Zagrebačkog Velesajma u novouređenom prostoru s 8 padel terena. Ovaj hit sport u Hrvatsku je došao 2015. godine te je trenutno Padel.hr centar jedini u Hrvatskoj, koji je na sebe tako preuzeo ulogu promotora i razvoja ovog sporta koji je oduševio brojne Zagrepčanke i Zagrepčane.

Sport odlikuju karakterisitke jednostavnosti učenja, dinamike pa je tako pogodan što za profesionalne igrače drugih sportova, kao nadopuna treningu ili kao rekreacija, djeci i mladima u razvoju, odraslima kao antistres zdrava aktivnost.

Padel se igra na terenu dimenzija 20×10 koji je ograđen sa svih strana s reketom dužine najviše 45.5 cm, i širine 26 cm, ravne površine s rupama. Brojanje je identično kao u tenisu a igra je specifična jer se igra uvijek u parovima a loptica, koja je ista kao i u tenisu, može se odbijati od mantinela, što daje dodatnu dinamiku igri.
Ovaj svjetski hit sport oduševio je i brojne hrvatske poklonike sportova i one željne novih izazova. Robert Prosinečki i Janko Janković, vlasnici Padel.hr centra, i sami poklonici ovog sporta, kažu da su sretni jer svakim danom pristižu novi igrači. Kako i ne bi kada, kako kažu oni koji ga igraju kad jednom probaju uvijek se vraćaju. Tako su i Ivan Perišić, Ivana Brkljačić, Fran Peterlin, Bojan Bogdanović, Ana Konjuh, Borna Čorić, Arijan Ademi, Marcelo Brozović, Duje Čop i brojni drugi poznati sportaši česti gosti Padel.hr centra.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here