Početna Izbor HR Top 40: Tony se popeo na drugo mjesto, Mile Kekin ostvario...

HR Top 40: Tony se popeo na drugo mjesto, Mile Kekin ostvario najviši ulaz

159
0

Nakon 8 tjedana boravka na listi HR Top 40, Mia je još jednom zauzela prvu poziciju s pjesmom Ovaj grad u izdanju Croatia Recordsa. Pjesma s kojom je zakoračila uspješno u 2019. godinu daje naslutiti da ova mlada izvođačica nastavlja nizati hit za hitom i ne gubi svoju iznimnu popularnost, kako u radijskom eteru, tako i među brojnim slušateljima.Na drugo se mjesto pak popeo Tony Cetinski, izvođač koji je prošli tjedan započeo koncertnu turneju naziva #samoljubav te održao koncerte u Zenici i Sarajevu.

Čekam te, pjesma s albuma Kao u snu čiji se singlovi s izlaskom u radijski eter ubrzo pretvaraju u najslušanije hitove, stigla je gotovo na vrh ljestvice HR Top 40. Ova ljubavna balada u izdanju Hit Recordsa objavljena je u mjesecu zaljubljenih, a uskoro nakon premijernog emitiranja ušla je u najslušanijih 40, gdje boravi već 5 tjedana.„Sretan sam i zadovoljan što je pjesma ‘Čekam te’ napravila svoje, što su je ljudi prihvatili i prije svega zavoljeli. To je još jedan dokaz, da je sve što moji suradnici i ja radimo, dobro. Hvala svima i #samoljubav!“, istaknuo je Tony.

Najviši ulaz ostvario je Mile Kekin koji je u izdanju Menarta za svoje slušatelje pripremio novi singl Samo moja. Riječ je o zanimljivoj pjesmi s albuma Kuća bez krova, koji je zaslužio čak dvije nominacije za nagradu Porin. Mile Kekin i njegov bend će 16. ožujka nastupiti u zagrebačkoj Tvornici kulture, a dotad njihov novi hit imamo priliku poslušati u radijskom eteru gdje Mile Kekin jako dobro kotira.

„Naravno da mi je drago da se i peti singl s mog solo albuma tako dobro primio. ‘Samo moja’ sam napisao na dječjem igralištu što dokazuje da i roditeljstvo može biti inspirativno, pa čak i djelovati hit pozitivno. Obećanjem da će biti još singlova s Kuće bez krova. Barem još toliko.“, izjavio je.U Dalmaciji i Slavoniji najslušanija je Mia Dimšić s pjesmom Ovaj grad. Tony Cetinski i njegov singl Čekam te ponajviše su se emitirali u Gradu Zagrebu, Istri i Primorju te Središnjoj Hrvatskoj, dok se u Zagorju slušaju Mate Bulić i Tarapana bend s pjesmom Ja sam na te ponosan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.