Početna Izbor HR top 40: Parni Valjak s novom pjesmom ‘Vrijeme’ na visokom drugom...

HR top 40: Parni Valjak s novom pjesmom ‘Vrijeme’ na visokom drugom mjestu

398
0

Uoči velikog koncerta 1. prosinca u zagrebačkoj Areni Parni Valjak je s novim singlom ‘Vrijeme’ već u prvom tjednu stigao do visokog drugog mjesta nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Na trećem mjestu je Toni Cetinski s novim singlom ‘Nemam sreće s tobom’, dok čelnu poziciju još uvijek drže Bebek i Oliver s duetom ‘Ako voliš ovu ženu’.

Bebek i Oliver nalaze se na prvim mjestima i u tri hrvatske regije pa je tako ‘Ako voliš ovu ženu’ broj jedan u Slavoniji, Zagorju i Središnjoj Hrvatskoj. Parni Valjak nalazi se na čelnoj poziciji u Gradu Zagrebu te Istri i Primorju, a Toni Cetinski u Dalmaciji.

Ovoga tjedan uz Parni valjak novi ulaz na listu zabilježili su Mejaši Feat. Lana Jurčević s pjesmom ‘Duplo slađe’, a jedini ovotjedni povratak na listu imali su Psihomodo Pop sa ‘Sve će biti u redu’.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.