Početna Izbor HR Top 40: Nina Badrić ostvarila najviši ulaz i odmah se pozicionirala...

HR Top 40: Nina Badrić ostvarila najviši ulaz i odmah se pozicionirala na broju 1

378
0

Nina Badrić svojom je novom pjesmom ‘Rekao si’ ostvarila izniman uspjeh prošloga tjedna. Ovaj hit u izdanju Aquarius Recordsa počeo je ostvarivati izvrsne rezultate već pri samom izlasku, a mnoge su mu radijske postaje diljem zemlje izrazile dobrodošlicu u svojim eterima. Zahvaljujući tome, Ninina se pjesma u prošlotjednom poretku nalazi na broju 1 te ujedno označava najviši ulaz na HR Top 40 listu.

Pjesmu potpisuje autor Ante Pecotić, za aranžman su se pobrinuli Predrag Martinjag i Shalla, a spot su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Ovom pjesmom Nina Badrić ujedno najavljuje i novi album koji će izaći oko Božića ove godine, a koji je pripremala u studiju dvije godine.

“Mislila sam da ne može bolje od „Dana i godina“ ali pjesma „Rekao si“ ruši sve rekorde. U samo par dana je osvojila publiku i nemam šta drugo za reći osim da sam presretna zbog toga.“ izjavila je Nina.

Nina Badrić postala je i ambasadorica Zaklade „Hrvatska za djecu“ i s njom predstavlja posebno emotivan koncert koji će se za mlade sportaše s intelektualnim teškoćama održati u četvrtak, 25. listopada u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine.

„Ponosna sam da zajedno s publikom ovim koncertom mogu pomoći sportskim herojima da ostvare svoje snove, da sudjeluju na Specijalnoj olimpijadi i da predstavljaju Hrvatsku. Bit će ovo posebno emotivna večer u kojoj ćemo svi zajedno uživati ujedinjeni u ovom plemenitom cilju!“ – rekla je Nina Badrić.

Na drugome mjestu liste nalazi se Igor Delač koji se s vrha spustio za jedno mjesto sa svojom pjesmom ‘Ljubav‘ u izdanju Croatia Recordsa. Slijedi ga Detour i njihov ‘Vikend‘ koji i dalje ostaje u top 3 ukupnog poretka.

Uz Ninu Badrić, nove ulaze na listu zabilježili su Mile Kekin s pjesmom ‘Takav par’u izdanju Menarta te Tony Cetinski koji u izdanju Hit Recordsa pjeva ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’.

Nina Badrić obilježila je i regionalnu listu radijskih emitiranja, pa se njezin hit ‘Rekao si’ najviše slušao u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorju, Istri i Primorju, Dalmaciji. U Slavoniji je najslušaniji Igor Delač i njegova ‘Ljubav’.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.