Početna Izbor HR top 40: najviši novi ulaz ima Nela s pjesmom „Vrijeme je“

HR top 40: najviši novi ulaz ima Nela s pjesmom „Vrijeme je“

425
0

Nela je predstavila novi singl „Vrijeme je“ i odmah ušla na 14. mjesto nacionalne top-liste HR top 40 kao najviši novi ulaz. Glazbu je radio Andrej Babić, tekst napisala Ines Prajo, a aranžman potpisuju Andrej Babić i Ivan BožanićNela je najavila kako je vrijeme za ljubav, radost i dobru atmosferu te se nada da će publika, kao i ona, na trenutak zalutati na neko ljepše i sretnije mjesto.

Najveći skok ostvario je Boris Novković s pjesmom „Moskva“, i to s 23. na 12. mjesto. Prvi na listi ponovno je Tony Cetinski s pjesmom „General bez činova“, slijedi Mia i „Do posljednjeg retka“, na trećem je Saša Lozar i „Da“, do četvrtog je došao Mile Kekin s pjesmom „Atlas“, a peti su Vatra i Massimo s hitom „Nama se nikud ne žuri“.

Giulianove pripreme za Splitski festival rezultirale su novom pjesmom „7 dana tjedno“ koja je stigla na 15. mjesto liste. Tekst je napisao Neno Ninčević, a glazbu i aranžman napravio Branimir Mihaljević. Na 33. mjestu nalazi se nova pjesma Teške industrije „Sve mogu lažima“ za koju su snimili spot uživo na koncertu želeći prikazati atmosferu nastupa, a autori pjesme su Blagica Ivanović i Vedad Hadžiavdić. Dinamičnu pjesmu na 36. mjestu u duhu osamdesetih napravile su E.N.I. i nazvale je „Van kontrole“, a njome najavljuju svoj osmi studijski album. Posljednji od ovotjednih noviteta su Fluentes s pjesmom „Prava ljubav“ na 38. mjestu, a istaknuli su kako je pjesma zapravo nastala još prije 4 godine na engleskom jeziku i čekala da za nju pronađu prave stihove na hrvatskom.

Regionalne liste obilježene su samo jednim imenom – Tonyjem Cetinskim koji je najslušaniji u Dalmaciji, Gradu Zagrebu, Istri i primorju, Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj te Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.