Početna Izbor Hokej od 7 do 77!

Hokej od 7 do 77!

1027
0

Hokej ćete poželjeti igrati ako se želite kretati, biti u društvu i družiti se, biti na otvorenom ili, tijekom zime, u dvorani, te ako poželite putovati na međunarodne turnire i, možda, postati član reprezentacije.

Hokejem se možete baviti cijeli život, a obrazovanje i amaterski sport savršeno se slažu.

Za taj dinamičan, zabavan ekipni sport, koji razvija cijelo tijelo u skladu s mogućnostima pojedinca, ne trebate puno. Dovoljni su majica, hlačice i tenisice. Uz motoričke sposobnosti razvijanju se i socijalne vještine.

Hokejsku opremu čine palica i kostobrani, a za golmane cjelokupna zaštitna golmanska oprema. Sva oprema osigurana je i raspoloživa za korištenje. Hokejska pravila štite igrača u igri, nema fizičkog kontakta. Najčešće povrede su kontuzije ako vas pogodi loptica. Ili da se smočite jer se u Hokej klubu Trešnjevka igra na umjetnom terenu s navodnjavanjem.
Hokej je sport jednakih mogućnosti za oba spola. Djevojčice i dječaci, žene i muškarci, od 7-77, svi su dobrodošli! Da bi počeo trenirati, moraš biti hrabar početi nešto novo i zanimljivo, te voljan trčati i pažljivo savladavati vještinu baratanja palicom.

Plakat_Tresnjevka

Dinamičan timski sport, svi se natječu i nastupaju. Zagrebački Hokej klub Trešnjevka nastupa na međunarodnim klupskim turnirima te organizira zimovanja. Igrači reprezentacija doživjet će još više putovanja.

Sport koji se igra tijekom cijele godine – proljeće, ljeto, jesen na otvorenom te zimi u dvorani. Veliki hokejski park na Hokejskom centru (Zagorska 5) omogućuje organizirana druženja djece i roditelja.
Mogućnosti treniranja su 4x tjedno, tj. kombiniranje treninga ovisno o školskim i obiteljskim obavezama. Vikendom se održavaju natjecanja.

Slobodno povedeš prijateljicu i prijatelja!

HK Trešnjevka osnovana je 1960. godine u Zagrebu te danas ima 100-tinjak članova. Škola hokeja provodi se za mlađe kategorije od 9 -19 godina, a aktivni su seniori i seniorke. Kvaliteta rada kluba očituje se u dobroj atmosferi svih uključenih te istaknutim reprezentativcima.

Treninzi se održavaju na:
– Zagrebačkom hokejskom centru, Zagorska 5; utorak i četvrtak 17.30 – 19.00 sati
– OŠ Petra Zrinskog, Krajiška 9; ponedjeljak i srijeda 17.30 – 18.30 sati
– OŠ Mladost, Karamanov prilaz 3; utorak 19.00 – 20.00, petak 18.00 – 19.00 sati

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here