Početna Događanja Great Gatsby groznica zahvatila grad!

  Great Gatsby groznica zahvatila grad!

  312
  0

  Još je nekoliko dana ostalo da veliko spektakla koji se sprema u Areni Zagreb a među ljubiteljima plesa, ludih 20-ih godina, kako i kultne teme „Great Gatsby“ već se osjeća nestrpljenje.

  U subotu 14. listopada u zagrebačkoj Areni obožavatelje plesa očekuje prava poslastica – u goste dolazi ‘Great Gatsby’, baletni blockbuster, jedinstven projekt koji objedinjuje nekoliko umjetničkih sfera i donosi sasvim drugačiji doživljaj istoimenog romana F. Scotta Fitzgeralda.

  Jedno od najzvučnijih imena produkcije je Denis Matvienko, nacionalni baletni prvak Marijinskog teatra u Sankt Peterburgu i ravnatelj baleta ruskog Nacionalnog kazališta u Novosibirsku, a kao pjevačica u predstavi, nastupit će Franka Batelić.

  Franka je gostovanjem u „Great Gatsby Balletu“ najavila svoj povratak na glazbenu scenu a ne krije oduševljenje što će biti dio ove posebne priče.

  “Imam priliku otpjevati jednu skladbu iz baleta ‘Great Gatsby’ kojeg nam dovodi fenomenalna međudržavna produkcija. Jedva čekam tu subotu i zbilja jedva čekam vidjeti Denisa Matvienka na pozornici, već sam puno čula o njemu a nisam ga do sada imala priliku gledati. Jako mi je drago da je produkcija odabrala baš mene. Dionice su apsolutno genijalne, polumračne, mistične, točno te dvadesete, Great Gatsby đir, i nisam ni časa dvoumila hoću li biti dio ovog spektakla”. – izjavila je Franka

  Odgovori

  Please enter your comment!
  Please enter your name here