Početna Mozaik Essentiel Antwerp stigao u bon ton store & gallery

Essentiel Antwerp stigao u bon ton store & gallery

667
0

Svake sezone zagrebački bon ton store & gallery predstavi barem po jedan odličan novi brend, a za sezonu jesen zima to je belgijski Essentiel Antwerp, brend koji se u relativno kratkom vremenu razvio u jedan od najuspješnijih komercijalnih brendova iz Belgije.

2C4A4410
Njihov strastven pristup modi rezultira razigranim kolekcijama koje pršte pozitivnom energijom i šarmantnim detaljima uvijek vrhunske izrade i kvalitetnih materijala. Upravo zato, Essentiel Antwerp je jedan od vodećih brendova kad je u pitanju pristupačna contemporary moda s dozom luksuza koju se može naći u vodećim svjetskim shopping destinacijama kao što su Galerie Laffayette u Parizu i Harvey Nicholsu u Londonu.

2C4A44412C4A48592C4A4863

Danas Essentiel Antwerp slovi za osvježavajući i nekonvencionalan, ali i vrlo nosiv brend.

2C4A5729a2C4A57342C4A6311

Komade iz kolekcije koja je ovih dana stigla u bon ton store & gallery prve je zagrebačkim ulicama prošetala prelijepa Dina Dragija. Udobni pleteni puloveri i kardigani u kombinaciji s odličnim jeansom i jaknom od umjetnog krzna u boji pudera te haljine i tunike jakih printeva mogu se pronaći u Preradovićevoj 34 u Zagrebu, kao i na društvenim mrežama bon ton store & gallery-a www.facebook.com/bontongallery i www.instagram.com/bonton_croatia

Foto: bon ton store & gallery