Početna Mozaik Editorijal u stilu osamdesetih – bon ton Store & Gallery

Editorijal u stilu osamdesetih – bon ton Store & Gallery

296
0

Čežnja za vječnim ljetom i dalje ne jenjava i svi još uvijek koristimo svaku priliku da odemo na mjesta koja kriju tople zrake sunca i miris mora.

Tako je ekipa iz zagrebačkog bon ton store & gallerya otputovala u Split i u suradnji sa poznatom hrvatskom fotografkinjom i režiserskom Marcellom Zanki snimila odličan editorijal koji je najbolja potvrda da je ljeto daleko od gotovog.

Pred Marcellin je objektiv, ovog puta u ulozi modela, stala splitska street style fotografkinja i inspicijentica Sonja Dvornik.
bon _ton_zoe_karssen_tshirt_kiss_pjs_hlace

Sve ljepote Splita poslužile su kao odlična kulisa za seriju fotografija snimljenih analognim fotoaparatom, koje neodoljivo podsjećaju na 80te godine. Zalizana kosa i crveni ruž te odjevni klasici poput prugastih majica ili oversize bomberica pokazuju da stil nikada ne izlazi iz mode!

Endless summer priča odlično se uklapa u bon ton adriatic koncept u čijoj se ponudi nalaze kolekcije brendova Zoe Karssen, Maison Labiche, National Standard, Marina Hoermanseder, BLK DNM, Gian Paolo e Marco i drugih. Razveselila nas je vijest da je stranica www.bontongallery.com online, a vrlo skoro nas očekuje i web store.

Foto: Marcella Zanki

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here