Početna Vijesti Sport Doček zlatne Sandre!

Doček zlatne Sandre!

544
0

sandra-perkovićSutra, 13. kolovoza, u 12,30 sati, u Zračnoj luci Zagreb, Pleso bb gradonačelnik Bandić prisustvovat će svečanom dočeku Sandre Perković i njenog trenera Edisa Elkasevića nakon osvajanja zlatne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Moskvi.

piše: Josipa Šola

Sandra Perković nova je svjetska prvakinja. Nakon olimpijskog i europskog zlata, u svoju ”zbirku” medalja nadodala je i onu jedinu koja joj je nedostajala. Sandra je tako postala prva bacačica diska u povijesti kojoj je pošlo za rukom ujediniti sve tri titule.

Na konferenciji za novinare koju je danas ujutro u Gradskoj upravi održao gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u povodu najave početka isporuke besplatnih školskih udžbenika za sve učenike osnovnih škola Grada Zagreba, glavni čovjek Zagreba s nekoliko je riječi komentirao Sandrin uspjeh: ”Ja sam vjerovao u Sandru i onda kada nitko drugi nije. Ona je moje dijete. Ona je čudo koje je sa 23 godine života osvojilo sve što se dalo osvojiti”.

Bandić je tom prilikom istaknuo kako će Sandra, kao i svi oni koji pokazuju izvrsnost imati podršku grada dok je on na njegovu čelu. Pozvao je sve Zagrepčanke i Zagrepčane koji mogu da sutra u Zračnoj luci Zagreb dočekaju vrhunsku sportašicu i zažele joj dobrodošlicu te za kraj dodao: ”Svaki put kada se čujemo kako bi joj zaželio sreću i uspjeh, Sandra mi odgovori – sve ću ih potaracat! I tako i bude, sve ih je potaracala”.