Početna Izbor Kako do godišnje zalihe satova?

Kako do godišnje zalihe satova?

474
0

Imate oko za detalje? Volite modu, a satovi su vam jedan od omiljenih modnih dodataka?

Ako ste se slučajno prepoznali u jednoj od ovih izjava pozivamo vas na zanimljiv natječaj Watch Centra koji vam može donijeti jednu zanimljivu suradnju, neka nova poznanstva, ali i priliku da se, poput prave zvijezde, pokažete pred fanovima i kupcima Watch Centra. No, to nije kraj dobrih vijesti! Dobit ćete i godišnju zalihu satova.

Watch Centar traži ambasadora!

Za mjesto u redovima ambasadora Watch Centra mogu se prijaviti svi. Uvjet nije ni spol, ni dob, ni broj followera, ni popularnost na društvenim mrežama.

Jedan je jedini uvjet – dobro oko za detalje i doza kreativnosti.

Ako  ste se prepoznali, evo i detalja o nagradnom natječaju:

  1. Do 31.ožujka na svom Instagram profilu objavite fotografiju u kojoj glavnu ulogu ima tvoj najdraži sat
  2. Uz fotografiju tagiraj @watch.centar i označi ju hashtagom #SaStilomNaVrijeme (pripazi da ti je Instagram profil otvoren za javnost)
  3. U opisu objasni zašto misliš da bi baš ti trebao/la postati ambasador Watch Centra
  4. U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Hrvatske.

Stručni žiri Watch Centra će na temelju vaših objava izabrati svoje ambasadore koje potom čeka godina dana jedne lijepe modne suradnje, a nakon toga, tko zna…

Samo nebo je granica!

Watch Centar u svojoj ponudi ima satove i modni nakit renomiranih svjetskih brendova kao što su Galileo, Gc, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Timex, TW Steel, Karl Lagerfeld, Adore, Brosway i brojne drugi. Tko ne bi poželio neki od tih ukrasa i na svojoj ruci?

Natječaj traje od 1.3.2018. do 31.3.2018.