Početna Događanja CeKaPe Zagreb otvara svoja vrata

CeKaPe Zagreb otvara svoja vrata

297
0

Imate rukopis u ladici? Pišete, ali ne znate kako strukturirati tekst? Želite početi pisati, ali vas je strah? Napisali ste pola zbirke i imate kreativnu blokadu? Želite prevoditi, pisati kritiku, naučiti što je copywriting ili osmisliti prvi scenarij za film? Centar za kreativno pisanje je mjesto na kojem ćete ostvariti svoje spisateljske snove!

Rade u malim grupama s voditeljima profesionalcima, piscima, kulturnim radnicima, dramaturzima, copywriterima, kritičarima.

Izaberite jednu od semestralnih radionica i prijavite se jer uz CeKaPe lakše se piše!
Nude čak 18 radionica, sigurni smo da ćete pronaći jednu (ili dvije!) baš za sebe.

Radionice se održavaju u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 ili 15 termina s fondom od 30 školskih sati (osim radionice proze koja traje 60 školskih sati). Rade u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi: “Pišemo, komentiramo napisano, brišemo i uređujemo i preko motivacijskih vježbi pisanja stvaramo nova djela“. Plaćanje možete vršiti u ratama, a radionice kreću čim se popuni grupa pa požurite!

Radionice: proza, poezija, kratka priča, roman, scenarij za kratki film, drama, copywriting, pisanje kao terapijsko-meditativna praksa, pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, s one strane pisanja, stvaranje uvjerljivog lika, književna kritika, književno prevođenje, dramsko pismo strip klub, blog, storytelling.

Sva pitanja možete postaviti na [email protected]