Početna Uncategorized Besplatan odvoz električnog i elektroničkog otpada

Besplatan odvoz električnog i elektroničkog otpada

3734
0

elektronički otpadAko ne znate kamo sa starim hladnjakom, bojlerom ili kompjuterom prepustite onima koji znaju neka riješe vaš problem. Pozivom na besplatni broj 0800 444 110 ili prijavom na web stranici www.eeotpad.com ili pozivom na telefon 01/3385-500 možete riješiti briga i električnog i elektroničkog otpada.

Besplatno se zbrinjavaju svi uređaji koji rade na struju ili baterije. Osim spomenutih tu su dakle i perilice, televizori, radio aparati, telefoni, pisači, kopirni i faks uređaji, video rekorderi… Sav taj otpad sadrži komponente koje su opasne po naše zdravlje i okoliš pa se zato moraju odlagati i sakupljati odvojeno od ostalih vrsta otpada te ne smiju završiti kao komunalni i glomazni otpad.

Spectra media d.o.o. tvrtka je ovlaštena za sakupljanje i to čini za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Nakon što preuzmu naš otpad zbrinjavaju ga na propisan način. Prije nešto više od godinu dana otvorili su i prvi moderni reciklažni pogon u Donjoj Bistri. Otpad se prethodno sortira, a nakon prerade ponovno koristi u proizvodnji istih aparata.

Nakon što prime naš poziv Spectra media će u roku od 30 dana preuzeti otpad i izdati nam potvrdu da smo zadovolji odredbe Pravilnika o gospodarenju otpadnim EE uređajima i opremom.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here