Početna Izbor Bečki Trunk Show poznatog zagrebačkog proizvođača cipela

Bečki Trunk Show poznatog zagrebačkog proizvođača cipela

876
0

Poznati zagrebački proizvođač cipela Strugar nedavno se vratio iz Beča gdje je, u srcu austrijske metropole, odmah nasuprot Mozartove kuće, održao svoj prvi Trunk Show. Tradicionalna izrada ručno rađenih cipela, najfiniji materijali te suvremeni detalji nešto su čime se Strugar ponosi od samog početka i upravo su te karakteristike oduševile i Austrijance. Nakon uspješnog vikenda u Beču, Strugar i njegove cipele putuju za Prag gdje će već sljedećeg vikenda održati još jedan Trunk Show te zasigurno oduševiti češke ljubitelje umijeća proizvodnje muških cipela.

Bec_Strugar 9atiji proizvođač ručno rađenih cipela za muškarce i jedan od TOP 500 proizvođača cipela na svijetu, na Trunk Showu u Beču predstavio je najnoviju kolekciju cipela živih boja namijenjenih muškarcima koji drže do svog izgleda i ističu se upravo po cipelama. Radi se o modelima napravljenima od prirodne boje kože koja je skroz bijela, a zatim ju u manufakturi Strugar ručno farbaju i patiniraju. U ponudi se posebno ističu cipele žute, plave i crvene cognac boje. Osim najnovijih, svi prisutni imali su priliku vidjeti i isprobati klasične Strugar modele cipela, kupiti izložene cipele ili ostaviti mjere i naručiti custom made željeni model.

Bec_Strugar 12 Beču te Trunk Show u Pragu veliki su uspjeh za zagrebačkog proizvođača cipela koji ove godine slavi 50. godišnjicu postojanja. Trunk Show u Pragu održat će se 26. i 27. svibnja.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here