Početna Događanja 4 knjige za Noć knjige!

4 knjige za Noć knjige!

733
0

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na predstavljanje četiriju knjiga povodom ovogodišnje Noći knjige koja će se održati 22.04.2016.

Radove mladih, domaćih autora nažalost ne susrećemo toliko često. Daria Keršić je knjigu Moć Albiura zamislila kao prvi dio trilogije, a prati mladu osamnaestogodišnju djevojku Loretu Denonu i legendu vezanu uz nju. Daria Krešić predstavit će knjigu za mlade iz žanra fantastike Moć albiura u 18.30 sati u Branimir centru, a autor Neven Antičević i ilustrator Igor Kordej predstavit će strip Tarzan–Reke krvi U 19.30 sati u Branimir centru u suradnji s Inverzijom.net.

Cody McClain Brown će uz Alis Marić, osnivačicu bloga i Facebook stranice Čitaj knjigu, predstaviti svoj bestseler Propuh, papuče i punica u 20.00 sati u Algoritam Profil Mozaiku Megastore Zagreb.

Na temu svjetskog bestselera Marsovac vodit će se tribina: Marsovac-preživljavanje i kolonizacija Marsa u 20.00 sati u Algoritam Profil Mozaiku Slavonski Brod. Tribinu će voditi Petar Bašić sa suradnicima iz Udruge Marsonikon i SF skupine Orion.

U svim Algoritam Profil Mozaik knjižarama, posjetitelje očekuju prigodni popusti.