Početna Izbor 2. Sportski kviz @Padel.hr

2. Sportski kviz @Padel.hr

543
0

Nakon uspješnog prvog izdanja Sportskog kviza, povodom nove akademske godine 18. listopada u suradnji s Hrvatskom studentskom asocijacijom održat će se 2. Sportski kviz @Padel.hr s početkom u 19 sati, u kafiću Padel.hr centra. Sudionici će se nadmetati u pitanjima iz 6 sportova (padel, tenis, nogomet, košarka, odbojka, skijanje) u ekipama od 2-4 člana. Sudjelovanje je besplatno a nagrade vrijedne zato se ovaj kviz ne propušta. I to nije sve, nakon kviza slijedi još jedna sportska poslastica – utakmica Lige prvaka, koju možete pogledati u nastavku večeri u našem kafiću.

Prijavite svoje ekipe na (imena članova i naziv ekipe): email: infopadell.hr, br.telefona: 01 4678 758, Inbox Padel.hr FB ili u Padel.hr centru, do popunjenja kapaciteta.

Još niste isprobalinajbrže rastućii sport na svijetu, padell? Ne propustite ga zaigrati ovih dana.

Sport odlikuju karakteristike jednostavnosti učenja ali i dinamike i brzine igre pa je tako pogodan što za profesionalne igrače drugih sportova, kao nadopuna treningu ili kao rekreacija, djeci i mladima u razvoju, dok je odraslima izvrstan kao zdrava antistres aktivnost.

Padel.hr centar smjestio se u 10 paviljonu Zagrebačkog Velesajma u novouređenom prostoru s 8 padell terena. Robert Prosinečki i Janko Janković, vlasnici Padel.hr centra, i sami ljubitelji ovog sporta, kažu da su sretni jer svakim danom pristižu novi igrači. Kako i ne bi kada, kako kažu oni koji ga igraju kad jednom probaju uvijek se vraćaju. Tako su i Ivan Perišić, Ivana Brkljačić, Fran Peterlin, Bojan Bogdanović, Ana Konjuh, Borna Čorić, Arijan Ademi, Marcelo Brozović, Duje Čop i brojni drugi poznati sportaši česti gosti Padel.hr centra.

Vidimo se na Zagrebačkom Velesajmu!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here